DIENSTENStudio BREEK kan veel. Écht veel. Niet alles natuurlijk maar phoe... zo veel. Weet je wat? Ik zou gewoon een stukje verder scrollen. Daar hebben we heel handig wat uitleg gegeven over deze diensten. Als er nou niets tussen staat waar je warm van wordt zou ik toch even bellen voor de mogelijkheden. Opties genoeg dus je weet maar nooit... nooit... nooit... nooit...
Volledige productiesInstructievideo

Wil je veel of complexe informatie in korte tijd overbrengen? Dan is een instructievideo waar je naar op zoek bent! Informatie in videovorm is makkelijker te onthouden en de kijker hoeft ook niet door een droge lap tekst heen te lezen.

 • In korte tijd veel informatie overdragen.

 • Complexe informatie inzichtelijk maken.

 • Beeld is makkelijker te onthouden dan tekst.

Vraag een offerte aan

Promotie- of productvideo

Met een productvideo laat je jouw product aan de wereld zien. Je laat zien welk probleem jouw product oplost en welke sfeer er achter het product of de dienst zit. Met een promotievideo kun je de klant overhalen jouw product of dienst aan te schaffen.

 • Direct inzichtelijk welk probleem jouw product oplost.

 • Gevoel en emotie van product of dienst overbrengen.

 • Jouw product of dienst staat centraal.

Vraag een offerte aan

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een digitaal visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Met een bedrijfsfilm laat je zien wat jouw organisatie of bedrijf doet en welke sfeer je over wilt brengen op de (potentiële) klant. Tevens zorgt een bedrijfsfilm ervoor dat jouw bedrijf of organisatie een gezicht krijgt.

 • Laat zien wat jouw organisatie doet.

 • Geeft jouw bedrijf een gezicht.

 • Laat zien welke sfeer binnen jouw organisatie heerst.

Vraag een offerte aan

Aftermovie

Bijzondere dag tegemoet? Met een aftermovie vereeuwig je deze herinnering. Ook zorgt een aftermovie voor het overbrengen van de sfeer, ervaring en gevoel van je festival, concert, bedrijfsuitje of wat voor soort evenement het ook is. Hierdoor wordt de kijker aangezet om de volgende keer aanwezig te zijn.

 • Een geweldige herinnering die je kan delen met dierbaren.

 • Meteen promotie voor het volgende evenement.

 • De beste manier om de sfeer van een evenement over te brengen.

Vraag een offerte aan

Losse diensten

Montage

Al beeld geschoten maar geen idee hoe je dit tot een mooi, helder verhaal krijgt? Stuur je beelden op en laat je zorgen wegsmelten. Met onze expertise monteren wij een video die helemaal naar jouw wens is.

Opnamen (video & audio)

Als je geen apparatuur of professional hebt om jouw visie tot leven te laten komen kun je ook bij ons terecht. Wij zetten jouw onderwerp prachtig in beeld met kraakheldere audio en goede belichting.

2d of 3d animatie

Animatie is haast niet meer weg te denken uit videoproducties. Al gaat het om een korte naamsvermelding bij een interview of een volledige 3D wereld die moet instorten, bij ons kan het allemaal.

Logo animatie

Om in het geheugen te blijven hangen van een potentiële klant is een mooie logo animatie onmisbaar. Een indrukwekkende animatie met jouw logo zal zorgen voor een langdurig en positief beeld bij potentiële klanten.

Audioproductie / nabewerking

Is je onderwerp niet meer te verstaan omdat het hard waaide die dag? Er kan altijd iets fout gaan dus stuur jouw audio op, dan wij zorgen ervoor dat je prachtig geluid terugkrijgt in de best mogelijke kwaliteit.

Muziekproductie

Waarom zou je uren zoeken tussen “copyright-free music” om er achter te komen dat het toch net niks is. Laat daarom jouw muziek bij ons maken zodat we de gewenste sfeer exact over kunnen brengen.

Behind the scenes video

Een behind the scenes (BTS) video kan vele functies hebben: een herinnering aan de draaidag, een blooper reel of een post om je volgers up to date te houden. Voor een kleine prijs maken wij het voor je!Vraag een offerte aan