DIENSTENStudio BREEK kan veel. Écht veel. Niet alles natuurlijk maar phoe... zo veel. Wat dan? Nou, videoproducties. En animaties. En geluid. Weet je wat? Ik zou gewoon een stukje verder scrollen. Daar hebben we heel handig wat uitleg gegeven over deze diensten. Als er nou niets tussen staat waar je warm van wordt zou ik toch even bellen voor de mogelijkheden. Opties genoeg dus je weet maar nooit... nooit... nooit... nooit...
VIDEO

Op het gebied van video kunnen we alles voor je betekenen al zijn we wel gespecialiseerd in postproductie. Voor de mensen die het niet weten, in het kort: postproductie is de productiefase die uitgevoerd wordt nadat alle beelden geschoten zijn en alle audio opgenomen is. Wij verzorgen de montage, beeldbewerking, kleurcorrectie en grading, special effects, enz.

ANIMATIE

Niet iedereen houdt van veel tekst lezen en dat snappen wij bij Studio BREEK ook wel. Beelden zijn immers makkelijker te begrijpen, blijven beter in ons geheugen hangen en kunnen helpen de kijker sneller te overtuigen. Om deze reden kun je kiezen voor een animatie om informatie op een inzichtelijke manier over te brengen aan je publiek. Wij bieden zowel 2D als 3D animaties aan, hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

AUDIO

Een video kan mooie beelden bevatten maar zonder audio zal de video geen impact hebben. Audio zorgt voor een emotionele band met het verhaal dat je wilt vertellen aan je publiek. Wij van Studio BREEK zorgen dus ook voor audio speciaal op maat gemaakt voor jouw unieke verhaal. Denk hierbij aan audio nabewerking, sounddesign en muziekproductie. Geen audio uit bestaande databanken, maar audio speciaal in huis gemaakt, om te zorgen voor een unieke, complete ervaring die past bij je verhaal.